آموزش زنان

خورشت ملاقورمه شمالی



 

خورش ملاقورمه

از خواص این خورش میتوان به ویتامین‌های C و K و مواد مغذی نیاسین، منیزیم، مس، پتاسیم، فولات، فیبر و منگنز اشاره کرد، همچنین علاوه بر ویتامین و مواد مغذی دیگر حاوی آنتی ‌اکسیدان است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

خواص ملاقورمه از منظر طب سنتی:

طبع این غذا گرم است، مقوی معده، بازکننده‌ی انسدادها و گرفتگی ‌های مجاری عروق بوده و مصرف آن با سرکه قابض شکم، مدر و با روغن ملین طبع است.

••مواد لازم برای خورش ملاقورمه شمالی••

تخم مرغ : 5 عدد

گوجه : 500 گرم

بادمجان : 10 عدد متوسط

سبزی ( جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم

پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری

سیر : یک بوته

آبغوره : به اندازه لازم

روغن : به میزان لازم

فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم

••طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی••

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.

سبزی ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن ، خرد کنید.

بادمجان ها را هم پس از در آوردن از آب ، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید. بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان ها بریزید و کمی سرخ کنید.

گوجه ، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.

نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.

در آخر تخم مرغ ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

مقداری نمک روی تخم مرغ ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.

نوش جان

مقاله 

تست

تاپ تراول | top-travel.ir

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا